پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اولین جلسه کانون ارزیابی شایستگی مدیران در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، توسط ارزیابان کانون ارزیابی دارای مجوز از سازمان اداری استخدامی کشور برای تعداد 30 نفر از مدیران ارشد، میانی و پایه دانشگاه، از 10 تا 12 آبان ماه در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار گردید.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس سعید محنائی افزود: شایستگی ترکیبی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های اساسی افراد است که به عملکرد موثر و اثربخش آنها مطابق با استانداردهای مورد انتظار منجر شده و می‌تواند کیفیت رفتار و عملکردشان را در حیطه وظایف و شرح شغلی آنها پیش بینی کند.


این مسئول با بیان این که نیروی انسانی هر سازمان، ارزشمندترین سرمایه آن محسوب می‌شود، گفت: در این بین مدیران سازمان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و قدرت بهره‌برداری از منابع مالی و غیرمالی سازمان نیز در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، به ‌نحوی که با تصمیم‌گیری‌ آن‌ها به‌صورت مستقیم در بهره‌وری و توسعه سازمان تغییرات رخ می‌دهد.


وی با اشاره به این که در میان روش‌های ارزیابی و توسعه که انحصارا برای انتخاب و پرورش مدیران به کار گرفته می‌شود، مراکز ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران از قابل اطمینان‌ترین ابزارها محسوب می‌شود، افزود: بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها اعتبار این ابزار، بالاترین میزان اعتبار را در مقایسه با سایر ابزارهای ارزیابی دارا است.


وی خاطر‌نشان کرد: برای آرامش بیشتر ارزیابی‌شوندگان در این روزهای سخت کرونایی و پیشگیری از عوارض خستگی از سفر و استرس ناشی از تجربه حضور در محیط‌های خارج از استان، اجرای کانون ارزیابی و توسعه مدیران را در استان محل سکونت مدیران برنامه‌ریزی و اجرا گردید.


محنایی ابراز داشت: یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین چالش‌های پیش روی سازمان‌ها، افزایش نیاز به مدیران توانمندتر، مستعدتر، ماهرتر و شایسته‌تر، هم چنین خلاق و نوآور برای عبور از شرایط دشوار فردا است.


 مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: شایستگی‌ها متشکل از مجموعه توانایی‌ها و ظرفیت‌هایی است که شخص را قادر می کند تا در چارچوب محدودیت‌های درون و برون‌سازمانی در ایفای نقش و وظایف کاری خود عملکرد مطلوب داشته باشند، به علاوه تضمین کننده موفقیت سازمانی نیز به شمار می‌رود.


وی تاکید کرد: ارزیابی شایستگی مدیران از سال 95 و براساس مصوبه شورای عالی اداری در دستورکار دولت قرار گرفت که در این مصوبه نحوه انتخاب و انتصاب مدیران حرفه ای تعریف شده است.


محنایی یادآور شد: به دنبال آن سازمان اداری و استخدامی کشور سال 96 دستورالعملی را همراه با یک مدل شایستگی ارائه کرد. در این مدل شایستگی عمومی آمده است که مدیران عملیات، میانی و یا مدیران ارشد هر کدام باید دارای چه ویژگی هایی باشند. درواقع مطابق مدل شایستگی های عمومی، مولفه هایی نظیر مسئولیت پذیری، تیم سازی، تفکر تحلیلی، هدف گرایی و تعهد سازمانی نیروهای پایه سنجیده می شود.


وی در پایان خاطر نشان کرد: مدیرانی که در این کانون ارزیابی می شوند اگر نمره 60 و بالاتر از آن کسب کنند موفق به دریافت گواهی شایستگی عمومی می شوند. اما اگر نمره آنها بین 59 تا 60 باشد در شایستگی هایی که نمره کمتری کسب کردند باید دوره های تکمیلی و توسعه ای بگذراند. همچنین در صورتی که نمره آنها زیر 50 باشد بایستی دوباره در ارزیابی شایستگی ها شرکت کنند.